SELIM Öğür Muş Milletvekili Parıltı Bulanık ve Malazgirt’i müzakere etti

DÜRÜST Fırka Muş Milletvekili Mehmet Emniyetli Şimşek, Tütsülü ve Malazgirt ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Malazgirt YANLIŞSIZ Fırka İlçe Başkanlığını müzakere fail Balkır, Muş İl Genel Meclis Başkanı Sait Yıldırım, Belediye Reisi Cengiz Zer, YANLIŞSIZ Öğür İlçe Başkanı Kenan Bahir, kaymakamlık düzenleme üyeleri ve çok sayıda yurttaş ile aynı araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla kutladıkları Malazgirt Zaferi’nin 951. yıl dönümü etkinliklerinin bunaltıcı geçtiğini nâkil Şimşek, “Katılım sağlayan herkese ve alelhusus Malazgirt halkına teşekkürname ediyorum. Malazgirt Zaferi, Malazgirt’indir bunu bütün bir elan gördü. Sayın Cumhurbaşkanımız tarihi ilçemize haddinden fazla önem veriyor. Seçimden geçmiş elimizde bire bir kitapçık ile halkımızın karşına çıktık. Şehremaneti Başkanımız Cengiz Kızıl ile birlikte bu kitapçıktaki projelerden çoğunu hayata geçirdik. Yemeden Içmeden minibüs terminalimiz kaldı. Onu da çokça güdük zamanda tamamlayacağız.” dedi.

Daha bilahare belediyeye geçerek çalışmalar hakkında Zer’dan bilgi düz Balkır ve beraberindekiler, ilçeye atanan Kaymakam Göksu Bayram’ı musahabe etti, görevinin kırnak olmasını diledi.

Dumanlı

Balkır ve beraberindekiler, Sisli ilçesinde dahi DÜRÜST Parti İlçe Başkanı Resul Bulut ve partililer tarafından karşılandı.

Burada vatandaşların ve muhtarların sorunlarını dinleyen Balkır, öğretmenevinde sivil topluluk kuruluşlarının başkanları ile biraya geldi.

AK Parti namına seçkin zaman halkın yanı sıra ve hizmetinde olduklarını anlatım eden Balkır, şöyle konuştu:

“Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın üstelik dediği gibi ‘biz millete mevla olmaya değil, hizmetkar olamaya geldik.’ Dumanlı’a hizmetin en iyisinin gelmesi üzere çalışıyoruz. Bulanık’ta belediyemiz ve kaymakamlığımız, ilçemiz üzere seferber reşit durumda. Düzenli namına muhtarlarımızla buluşmaya himmet gösteriyoruz. Muhtarlarımızla alay malay sivil sosyete kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarımızla daim görüşmeye çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın ayağına kadar gidip kendileri ile görüşme imkanı buluyoruz.”

Şimşek, ardından göreve başlayan Kaymakam ve Uray Komutan Vekili Oğuzhan Ocak’ı ziyaret ederek dobra olsun dileğinde bulundu.

Share: