1969 Bilecik Kulübü kendi evinde mağlup oldu

Lehçe Mektep Çocuğu Lig (BAL) temsilcisi 1969 Bilecik Kulübü öz evinde yenik olurken, futbolcuların performanslarını eleştiren taraftarlar ile bazı futbolcular beyninde bahis kavgası çıktı.

BAL 11. Kol 10’uncu hafta müsabakasında 1969 Bilecik Kulübü özlük vadi ve seyircisi önünde Hendek Dereköyspor’a 2-1 yenildi. Maça ferah başlayan Trap Dereköyspor geçmiş yarıda 1969 Bilecik Kulübü kalecisi Süleyman Bahçeli’yi geçemedi. Nazik kurtarışlar eden Süleyman Bahçeli maçın 43’üncü dakikasında gelişen bir Trap Dereköyspor atağında sol kanatta topla mülaki Engin İnak’ın anif ve aklık şutuna bariyer olmadı. Bu gol ilk yarınında skoru oldu. Maçın ikinci yarısının 51’inci şipşak Mualla Çukadar, Şair Resuloğlu ve Ömer Çelik değişiklileriyle başlayan 1969 Bilecik Kulübü oyuna dengesini kurdu. Bu değişlikler sonrası ataklara başlayan 1969 Bilecik Kulübü maçın 72’inci hemencek Emre Ayaz’ın golüyle durumu 1-1’e getirdi. Bu gol sonrası galibiyet için atakları hızlandıran 1969 Bilecik Kulübü maçın 80’inci dakikasında yediği tıpkı karşı akın sonrası Açık Deniz İnak hem kendisin mağara hem dahi takımın 2’inci golünü kaydetti. Maçın ikinci yarısında da kalesinde devleşen Süleyman Bahçeli bu gol sonrası adeta yıkıldı. Bu golden sonradan kopça mevcut ataklar sonuçsuz kalınca 1969 Bilecik Kulübü maçı 2-1 kaybetti. 1969 Bilecik Kulübü 5 haftadır 3 puan yüzü görmezken, maç böylecene Ömer Polat ve 1969 Bilecik Kulübü taraftarlar beyninde gerginlik yaşandı. Mülk alamadıklarını söyleyen Ömer Polat’a taraftarlar “O antlaşma geçin gidin” derken sıkıntılı anlar yaşandı. Bilecikli topçu Ekrem Dal taraftarları sakinleştirirken, taraftarlar Ömer Çelik gönderilmesi için yönetime üstelik reaksiyon gösterdi.

Öte yandan 1969 Bilecik Kulübü antrenörü taraftarlar Zor Çukur’u oyuna almadığı e herhangi bir hafta benzeri değişikliler yaptığı amacıyla reaksiyon gösterdi.

Maçı Bayırköy Belediye Reisi Mustafa Zeki, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun ve Ayak Topu İl Temsilcisi Engin Toku izledi. Bürokrasının pik ilişki ve takıma göstermesine Belekoma Lehtar Gurubu, “Iyesiz Bilecik” diyerek şov yaparken, alkış eylemi yaptı. – BİLECİK

Share: