Varto Spor çim sahaya kavuştu

Lehçe Tor Ligi’nde (BAL) Varto’yu oyun fail Yeşil Varto Spor Kulübünün talepleri ve Varto Kaymakamlığının girişimleri sonucu ilçe çim sahaya kavuştu.

Muş’un Varto ilçesinde 2020 rakımlı Bingöl Dağları’nın eteğinde bulunan top sahasında Varto Kaymakamlığının katkılarıyla yapılan restorasyon çalışmalarının ardında çim serimi üstelik tamamlandı. Açıklamalarda bulunan Yeşil Varto Spor Kulübü Beceri Direktörü Sadettin Özer, imdi özlük sahalarında maç yapacakları için bahtiyar olduğunu rapor ederek, “Taraftarımızla buluşmamız bizim amacıyla fazlalık ayrımsız kazanım. İnşallah bu avantajı evire çevire bir şekilde kullanıp bu sene hedefimiz olan 3. Lige çıkacağız. Bu saatten bilahare taraftarlarımızı de arkamıza alıp daha aktif ayrımsız şekilde savaşım edeceğiz. Bilcümle Varto halkını Cizre maçına bekliyoruz” dedi.

Yeşil Varto Spor Kulübü Umumi Heyet yerine açıklamalarda mevcut Okumuş Durmuş ise beş haftadır Muş Spor sahasında karşılaşmalara çıktıklarını belirterek, “İlk resmi maçımızı burada oynayacağız. Bu sahamızı bize kazandıran kaymakamımıza ve bir tuğla indiren herkese çok haddinden fazla teşekkürname ederiz. Allah’ın izniyle taraftarımızın desteğiyle 3. Lige bağımsız muvaffakiyet ile çıkacağımıza inanıyoruz. Tüm Vartoluların ve hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kendi sahalarında karşılaşmalara çıkma olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Yeşil Varto Spor oyuncusu Tevfik Şanver birlikte, “Varto halkımız ve bizim üzere iyicene aynı saha oldu” dile konuştu. – MUŞ

Share: